Recept 45**** (19 stemmen)

Chili con carne

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Andere

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak ui en knoflook schoon en snij ze in kleine stukjes. Maak de paprika, Spaanse peper en tomaten schoon.
  2. Verwijder de zaadlijsten van de paprika. Ontvel en ontpit de tomaat en hak ze met de papriak en de Spaanse peper in kleine blokjes.
  3. Verwarm de Solo en fruit hierin ui en knoflook tot een glazig uitzicht. Voeg het vlees bij de uien en bak het gaar.
  4. Voeg kruiden, tomatenpuree, paprika, Spaanse peper en tomaten toe en laat alles een 5-tal minuten meebakken. Roer de gare bonen door het warm gerecht en verwarm alles terug op een matig vuur.
  5. Schep de chili con carne in een warme schaal.
Tip

Voor een vegetarische schotel kan het vlees zonder problemen vervangen worden door Quorn.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door kama_2 op 30 maart 2016 om 15u12

ik gebruik rode peper ipv groene, voeg ook mais toe en bij het opdienen een flinke toef zure room er bovenop . lekker basisrecept

Gepost door Solo op 31 maart 2016 om 12u29

Mmmh, dat ziet er lekker uit. Dankjewel voor de tip Kama_2 :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie