Recept 45**** (4 stemmen)

Buideltje van brikdeeg met appel en kalfszwezerik

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vleesgerechten

tijd
66 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de kalfszwezeriken beetgaar in water, laat ze uitlekken en afkoelen.
  2. Verdeel in 4 porties.
  3. Schil en ontpit de appel.
  4. Leg het brikdeeg op het werkvlak en schik er de appelen en de kalfszwezeriken op.
  5. Bind ze op met de bieslook.
  6. Smeer ze in met de Solo Vloeibaar en schuif ze 6 minuten in een op 160° C voorverwarmde oven.
  7. Warm de olijfolie met de azijn en laat er de spinazie kort in stoven.
  8. Schik de spinazie op de borden.
  9. Breng op smaak met peper en schik op ieder een buideltje.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 19 februari 2016 om 15u04

Dankjewel voor de leuke tips Madelon!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie