use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Buideltje van brikdeeg met appel en kalfszwezerik
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Buideltje van brikdeeg met appel en kalfszwezerik

Buideltje van brikdeeg met appel en kalfszwezerik

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Kooktijd
    6 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g kalfszwezerik
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 appels
  • 8 vellen brikdeeg
  • bieslook
  • 1 dl Bertolli extra Vergine
  • 4 eetlepels ciderazijn
  • peper
  • 400 g jonge blaadjes spinazie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de kalfszwezeriken beetgaar in water, laat ze uitlekken en afkoelen.
  2. Verdeel in 4 porties.
  3. Schil en ontpit de appel.
  4. Leg het brikdeeg op het werkvlak en schik er de appelen en de kalfszwezeriken op.
  5. Bind ze op met de bieslook.
  6. Smeer ze in met de Solo Vloeibaar en schuif ze 6 minuten in een op 160° C voorverwarmde oven.
  7. Warm de olijfolie met de azijn en laat er de spinazie kort in stoven.
  8. Schik de spinazie op de borden.
  9. Breng op smaak met peper en schik op ieder een buideltje.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.