Recept 55***** (1 stem)

B'stilla (taart van filodeeg met duif en eieren)

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Gril en maal de amandelen.
  2. Klop de eieren en bak ze in wat Solo.
  3. Giet er de gevogeltebouillon, de kruiden, de ui , de suiker en de amandelen onder.
  4. Roer er tot slot het fijngehakte duivenvlees onder.
  5. Laat even rusten.
  6. Schik enkele lagen van het deeg op een bakplaat.
  7. Verdeel daarop de vulling en dek af met de rest van het deeg en plooi goed dicht.
  8. lBak de taart 10 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C en laat nadien afkoelen.
  9. Bestrooi royaal met poedersuiker en kaneelpoeder.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?