B'stilla (taart van filodeeg met duif en eieren)

1 (1)
25 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Gril en maal de amandelen.
  2. Klop de eieren en bak ze in wat Solo.
  3. Giet er de gevogeltebouillon, de kruiden, de ui , de suiker en de amandelen onder.
  4. Roer er tot slot het fijngehakte duivenvlees onder.
  5. Laat even rusten.
  6. Schik enkele lagen van het deeg op een bakplaat.
  7. Verdeel daarop de vulling en dek af met de rest van het deeg en plooi goed dicht.
  8. lBak de taart 10 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C en laat nadien afkoelen.
  9. Bestrooi royaal met poedersuiker en kaneelpoeder.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?