Bruschetta van Effi Licht en Fris met basilicumtomaatjes

Met wat creativiteit verandert brood in een gezonde lekkernij. Ter inspiratie serveren we alvast een creatief Effi-gerecht. Een lekkere manier om van een extra dosis gezondheid te smullen!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Maak eerst de tomatengarnering. Snijd de tomaten in vier stukken. Hak de gedroogde tomaten fijn. Breng op smaak met peper en zout. Giet er 1 theelepel olijfolie over. Voeg er de basilicum aan toe en meng alle ingrediënten door mekaar.
  3. Wrijf de sneden brood in met het in twee gesneden teentje look, en besprenkel ze met de resterende olijfolie. Rooster het brood twee minuten op de ovenplaat in de warme oven. Bestrijk de sneetjes brood met Effi Licht & Fris Natuur en zet ze enkele minuutjes terug in de oven.
  4. Verdeel het tomatenmengsel over de sneetjes en serveer onmiddellijk.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?