use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Brownies met pure chocolade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Brownies met pure chocolade

Brownies met pure chocolade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    10 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g Solo
  • 60 g bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 160 g rietsuiker
  • 80 g cacaopoeder
  • 1 snuifje zout
  • 4 eieren
  • 200 g pure chocolade of chocoladedruppels

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier.
  2. Smelt de Solo op een zacht vuur (of op lage stand in de microgolfoven) en laat afkoelen.
  3. Zeef de bloem en het bakpoeder in een grote kom en meng met de rietsuiker, het cacaopoeder en het zout.
  4. Klop de eieren los met de gesmolten Solo en spatel ze door het bloemmengsel.
  5. Verbrokkel de chocolade over het deeg en doe het in de bakvorm.
  6. Zet de brownies 35-40 minuten in de oven. Belangrijk is dat de brownies zacht en smeuig blijven binnenin. Laat afkoelen in de bakvorm en snijd in blokjes van 3 à 4 centimeter.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.