use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Brownies met chocoladestukjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd45 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Brownies met chocoladestukjes
  • 50 g cacaopoeder
  • 120 ml warme melk
  • 30 g Solo, gesmolten
  • 50 g kristalsuiker
  • 1 tl vanille-essence
  • 120 ml patisseriebloem
  • 125 g witte chocoladestukjes (of fijngehakte noten)
  • 2 eierdooiers, opgeklopt
  • 2 eiwitten, stijfgeklopt
  • 2 ml zout
  1. Meng de cacao met de melk, de Solo, de kristalsuiker en de vanille-essence.
  2. Voeg er de bloem, de chocoladestukjes, de opgeklopte eierdooiers en het zout bij.
  3. Meng de stijfgeklopte eiwitten er voorzichtig onder tot het mengsel dik maar vloeibaar is.
  4. Giet het mengsel in een ingevette en met bakpapier beklede bakvorm (20 x 20 cm).
  5. Bak op 170 °C tot het deeg gerezen is en stevig is geworden (15 à 20 minuten).
  6. Haal de bakvorm uit de oven, laat het gebak afkoelen en snijd het in vierkantjes.
  7. Wil je je brownies cadeau doen? Dan kan je ze verpakken in mooie luchtdichte doosjes. Of gebruik kleine schaaltjes: leg er 2 of 3 brownies op, die je eerst in vershoudfolie wikkelt, en verpak het pakketje daarna in gekleurde cellofaan. Bind de uiteinden vast met een lintje, zodat je een mooi geschenk krijgt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.