Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Meng de cacao met de melk, de Solo, de kristalsuiker en de vanille-essence.
Voeg er de bloem, de chocoladestukjes, de opgeklopte eierdooiers en het zout bij.
Meng de stijfgeklopte eiwitten er voorzichtig onder tot het mengsel dik maar vloeibaar is.
Giet het mengsel in een ingevette en met bakpapier beklede bakvorm (20 x 20 cm).
Bak op 170 °C tot het deeg gerezen is en stevig is geworden (15 à 20 minuten).
Haal de bakvorm uit de oven, laat het gebak afkoelen en snijd het in vierkantjes.
Wil je je brownies cadeau doen? Dan kan je ze verpakken in mooie luchtdichte doosjes. Of gebruik kleine schaaltjes: leg er 2 of 3 brownies op, die je eerst in vershoudfolie wikkelt, en verpak het pakketje daarna in gekleurde cellofaan. Bind de uiteinden vast met een lintje, zodat je een mooi geschenk krijgt.