Brownie-pistachetorentje

0 (0)
15 min
Hoge moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij elke brownie in een rondje van 8 cm doorsnede.
  2. Snij elke rondje overlangs door in twee plakken.
  3. Leg een rondje chocoladebrownie onderin een bakring. Je hebt in totaal 4 bakringen nodig.
  4. Plaats een bolletje Carte d’Or Pistacheroomijs op de brownie en duw zacht aan om een laagje te maken. Herhaal met een tweede brownierondje en een tweede bolletje Carte d’Or Pistacheroomijs.
  5. Werk bovenaan af met het laatste brownierondje. Laat de bakring rond de brownies totdat u serveert.
  6. Maak zo 4 torentjes.
  7. Garneer elk torentje met twee aardbeihelften. Plaats de torentjes op koude bordjes en verwijder de bakring. Serveer onmiddellijk.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?