Recept 45**** (5 stemmen)

Brood met olijven en zongedroogde tomaten

Dit is een recept van

tijd
105 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Breng de melk aan de kook en smelt er de Solo in.Snipper de tomaten en de olijven grof. Meng de bloem met de gist. Voeg de bloem bij de melk en kneed tot een glad deeg. Kneed er de olijven, de tomaten en de hamblokjes door.
  3. Schik op een bakplaat en laat 40 minuten afgedekt rijzen.
  4. Kneed het deeg nog 10 minuten goed door en schik in een bakvorm.
  5. Laat 40 tot 45 minuten garen in de oven.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door jordi op 26 november 2012 om 09u50

Dat ziet er lekker uit, ga ik volgend weekend eens proberen! Bedankt voor het recept!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie