Brood met olijven en zongedroogde tomaten

5 (5)
105 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Breng de melk aan de kook en smelt er de Solo in.Snipper de tomaten en de olijven grof. Meng de bloem met de gist. Voeg de bloem bij de melk en kneed tot een glad deeg. Kneed er de olijven, de tomaten en de hamblokjes door.
  3. Schik op een bakplaat en laat 40 minuten afgedekt rijzen.
  4. Kneed het deeg nog 10 minuten goed door en schik in een bakvorm.
  5. Laat 40 tot 45 minuten garen in de oven.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door jordi op 26 november 2012 om 10u50

Dat ziet er lekker uit, ga ik volgend weekend eens proberen! Bedankt voor het recept!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?