Breng de melk aan de kook en smelt er de Solo in.Snipper de tomaten en de olijven grof. Meng de bloem met de gist. Voeg de bloem bij de melk en kneed tot een glad deeg. Kneed er de olijven, de tomaten en de hamblokjes door.
Schik op een bakplaat en laat 40 minuten afgedekt rijzen.
Kneed het deeg nog 10 minuten goed door en schik in een bakvorm.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door jordi op 26 november 2012 om 11u50
Dat ziet er lekker uit, ga ik volgend weekend eens proberen! Bedankt voor het recept!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?