use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Sandwichbroodjes met rozijnen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Sandwichbroodjes met rozijnen

Sandwichbroodjes met rozijnen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    16 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g bloem
  • zout
  • 50 g rozijnen
  • 11 g droge gist
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 60 g suiker
  • 3 dl melk

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de bloem met de gist de suiker en een snuifje zout.
  2. Vorm een kuiltje in het midden en giet er de melk bij. Roer om en voeg de Solo Vloeibaar toe.
  3. Kneed tot een gladde deeg en voeg de druiven toe.
  4. Kneed de deeg 5 a 10 minuten goed door.
  5. Vorm van het deeg 16 bolletjes.
  6. Schik ze op een met bloem bestoven ovenplaat en laat ze rijzen tot ze 2 maal hun oorspronkelijk volume hebben.
  7. Laat ze 40 minuten bakken in een op 180° voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.