Brochette met scampi en tonijn, gemarineerd in curry

8 (8)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de scampi's maar laat de staart er aan.
  2. Snijd zowel de tonijn als de paprika in 12 gelijke delen.
  3. Meng de Solo vloeibaar met de curry.
  4. Bestrijk de tonijn en scampi's met de Solo en laat deze gedurende 10 à 15 minuutjes marineren.
  5. Spies vervolgens de tonijn, scampi en paprika op een stengel citroengras (of een satéstokje).
  6. Grill de brochettes op hoog vuur, de tonijn mag binnenin nog wat roze zijn.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 18 juli 2012 om 14u47

Dank je wel voor de vraag . Ja dat kan inderdaad.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?