Recept 35*** (3 stemmen)

Braambessensoep

Dit is een recept van

tijd
32 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hou enkele braambessen apart voor de garnering.
  2. Meng de overige braambessen met de ingrediënten en een liter water.
  3. Breng dit langzaam aan de kook.
  4. Draai het vuur zeer laag en laat de braambessen zachtjes smelten in de vloeistof.
  5. Verwijder kaneel, kruidnagel en citroen en wrijf de bereiding door een zeef.
  6. Je kan de soep nog binden met een eetlepel maïszetmeel of pijlwortelkruid (arrowroot).
  7. Laat geheel koud worden.
  8. Schep de soep in borden, lepel op elk bord een flinke lepel opgeklopte slagroom en werk af met enkele mooie bramen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie