Bospaddenstoelen met chorizo en een gepocheerd eitje

0 (0)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Borstel de paddenstoelen schoon (gebruik geen water). Snij de chorizo in grove stukken. Bak de paddenstoelen in hun geheel samen met de chorizo gedurende 2 minuten kort aan in Solo op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout en de platte peterselie.
  2. Breng in een pan 1 liter water met de witte-wijnazijn aan de kook.
  3. Breek de eieren voorzichtig in kleine koffiekopjes en schenk ze langzaam in het kokende water. Laat ze gedurende 1 minuut koken en schep ze met een schuimspaan uit het water.
  4. Schep de paddenstoelen en chorizo op de borden. Dresseer het eitje erbovenop.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?