Recept 05 (0 stemmen)

Bospaddenstoelen met chorizo en een gepocheerd eitje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Verrassend feestelijke voorgerechten

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Borstel de paddenstoelen schoon (gebruik geen water). Snij de chorizo in grove stukken. Bak de paddenstoelen in hun geheel samen met de chorizo gedurende 2 minuten kort aan in Solo op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout en de platte peterselie.
  2. Breng in een pan 1 liter water met de witte-wijnazijn aan de kook.
  3. Breek de eieren voorzichtig in kleine koffiekopjes en schenk ze langzaam in het kokende water. Laat ze gedurende 1 minuut koken en schep ze met een schuimspaan uit het water.
  4. Schep de paddenstoelen en chorizo op de borden. Dresseer het eitje erbovenop.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie