Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gebakken rundvlees met herfstgroenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd45 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Belgisch
groenten
recipe image Gebakken rundvlees met herfstgroenten
  • 600 g rundvlees voor fondue
  • 150 g wortels
  • 100 g aardperen
  • 200 g aardappelen
  • 150 g rauwe rode bieten
  • 2 snuifjes kaneel
  • 40 g Solo
  • zout, peper
  1. Snij het rundvlees fijn. Doe de margarine in een pan en bak het vlees op een hoog vuur. Zet het opzij.
  2. Doe de groenten met de kaneel in dezelfde pan, dek af en laat ze gedurende 25 minuten garen.
  3. Voeg het rundvlees toe en laat nog 5 minuten op een matig vuur garen zonder deksel. Breng op smaak met peper en zout.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.