use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken rundvlees met herfstgroenten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken rundvlees met herfstgroenten

Gebakken rundvlees met herfstgroenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g rundvlees voor fondue
  • 150 g wortels
  • 100 g aardperen
  • 200 g aardappelen
  • 150 g rauwe rode bieten
  • 2 snuifjes kaneel
  • 40 g Solo
  • zout, peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het rundvlees fijn. Doe de margarine in een pan en bak het vlees op een hoog vuur. Zet het opzij.
  2. Doe de groenten met de kaneel in dezelfde pan, dek af en laat ze gedurende 25 minuten garen.
  3. Voeg het rundvlees toe en laat nog 5 minuten op een matig vuur garen zonder deksel. Breng op smaak met peper en zout.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.