Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Bospaddenstoelen met chorizo en een gepocheerd eitje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
Belgisch
groenten
recipe image Bospaddenstoelen met chorizo en een gepocheerd eitje
  • 400 g gemengde paddenstoelen
  • 4 eieren
  • 100 g chorizo
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 5 el witte-wijnazijn
  • 2 el platte peterselie
  1. Borstel de paddenstoelen schoon (gebruik geen water). Snij de chorizo in grove stukken. Bak de paddenstoelen in hun geheel samen met de chorizo gedurende 2 minuten kort aan in Solo op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout en de platte peterselie.
  2. Breng in een pan 1 liter water met de witte-wijnazijn aan de kook.
  3. Breek de eieren voorzichtig in kleine koffiekopjes en schenk ze langzaam in het kokende water. Laat ze gedurende 1 minuut koken en schep ze met een schuimspaan uit het water.
  4. Schep de paddenstoelen en chorizo op de borden. Dresseer het eitje erbovenop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.