Bonensalade van witte en groene boontjes en grillworst

0 (0)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de sperzieboontjes 5 minuten in kokend water. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Pers 1 sinaasappel uit. Schil de andere sinaasappels, verdeel ze in partjes en snijd in stukjes.
  3. Pel en snijd de rode uien in kleine partjes. Hak de peterselie fijn.
  4. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak de uipartjes 5 minuten op een matig hoog vuur. Laat op een bord afkoelen.
  5. Giet de witte bonen af, spoel ze af en laat goed uitlekken. Snijd de grillworst in reepjes.
  6. Meng de slasaus met het sinaasappelsap, de peterselie, de sperzieboontjes, de witte bonen, de stukjes worst en sinaasappel en de gebakken uipartjes.
  7. Verdeel de salade over 4 borden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?