Bisque van langoustines

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ui, geraspte wortel , stuk selder samen met karkassen en koppen van langoustine aan de kook brengen in1,5 l water,
  2. als het kookt ,net onder het kookpunt houden voor 15 minuten.
  3. Vocht zeven.
  4. Boter smelten, bloem toevoegen, tomatenpuree toevoegen en bouillon van schaaldieren toevoegen, bouillonblokjes toevoegen
  5. en goed laten opkoken. Afkruiden met peper en zout.
  6. In ieder tas of bord klein beetje room en dille toevoegen, samen met enkele gekookte langouststaartjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 01 december 2014 om 14u57

Kan je natuurlijk ook maken met scampi schillen en rivierkreeftstaartjes ter versiering, langousten zijn iets zoeter van smaak.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?