Bisque van langoustine

7 (7)
30 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de wortel en de ui in kleine stukjes en braad ze in wat Solo lichtbruin in een steelpan.
  2. Voeg de tijm, de laurier en de geplette knoflook toe, samen met de langoustinekoppen.
  3. Bak dit alles even aan en voeg de wijn en de saffraan toe.
  4. Breng zachtjes aan de kook en laat zo'n 10 minuten sudderen.
  5. Haal het mengsel van het vuur en doe het in de mixer.
  6. Giet het daarna door een zeef en doe opnieuw in de pan.
  7. Meng de room met de eierdooiers in een kom, voeg een beetje warme bisque toe en giet alles weer in de pan.
  8. Warm de bisque opnieuw op zonder aan de kook te brengen.
  9. Versier met enkele langoustinestaarten.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kiaraken op 07 december 2010 om 16u17

het was heel lekker,ik heb het uitgeprobeerd voor met de feestdagen,ik ga ze zeker maken.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?