Avocado met krab

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat het krabvlees uitlekken en haal het elkaar.
  2. Meng met de goed op smaak gebrachte mayonaise of cocktailsaus. Zet in de koelkast.
  3. Halveer de ongeschilde avocado's in de lengte en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees voorzichtig los bestrooi met pezo en besprenkel met citroensap.
  4. Vul de avocado op met het krabmengsel en versier met de peterselie.

Tip

Om te vermijden dat een avocado bruin wordt, laat je de pit in de helft van de avocado die je niet gebruikt. Leg dat deel daarna terug in de koelkast.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door sin op 25 juni 2010 om 19u46

Pezo is de afkorting van peper en zout.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?