Ingrediënten voor 4 personen
- 1 doos krab
- 2 rijpe avocado's
- mayonaise
- citroensap
- pezo en takje peterselie
Bereidingswijze
- Laat het krabvlees uitlekken en haal het elkaar.
- Meng met de goed op smaak gebrachte mayonaise of cocktailsaus. Zet in de koelkast.
- Halveer de ongeschilde avocado's in de lengte en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees voorzichtig los bestrooi met pezo en besprenkel met citroensap.
- Vul de avocado op met het krabmengsel en versier met de peterselie.
Tip
Om te vermijden dat een avocado bruin wordt, laat je de pit in de helft van de avocado die je niet gebruikt. Leg dat deel daarna terug in de koelkast.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door sin op 25 juni 2010 om 21u46
Pezo is de afkorting van peper en zout.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?