Asperges op Italiaanse wijze

Superlekker: asperges op Italiaanse wijze met heerlijke ham en parmezaan. Een simpel gerucht om heel wat punten mee te scoren!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte).
  2. Laat de asperges uitlekken.
  3. Rol de asperges in de Parmaham.
  4. Schik de asperges op de raketsla, besprenkel met de truffelolie en werk af met Parmezaanschilfers en gesnipperde bieslook.

Tip

Bewaar de voetjes en de schillen van de asperges wanneer je asperges op Italiaanse wijze bereidt: je maakt er heerlijke bouillon van.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door dinapers op 16 juli 2015 om 21u27

goe bij goe is nooit niet slecht en dan zo simpel en vlug klaar

Gepost door Solo op 17 juli 2015 om 13u16

Inderdaad, dinapers, dit is een lekker en snel receptje! :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?