Asperges op Italiaanse wijze
Superlekker: asperges op Italiaanse wijze met heerlijke ham en parmezaan. Een simpel gerucht om heel wat punten mee te scoren!
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
- truffelolie (of olijfolie)
- 500 g asperges
- 4 sneetjes Parmaham
- raketsla
- bieslook
- Parmezaanschilfers
Bereidingswijze
- Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte).
- Laat de asperges uitlekken.
- Rol de asperges in de Parmaham.
- Schik de asperges op de raketsla, besprenkel met de truffelolie en werk af met Parmezaanschilfers en gesnipperde bieslook.
Tip
Bewaar de voetjes en de schillen van de asperges wanneer je asperges op Italiaanse wijze bereidt: je maakt er heerlijke bouillon van.
Andere Solo-leden over dit recept (10)
Gepost door dinapers op 16 juli 2015 om 23u27
goe bij goe is nooit niet slecht en dan zo simpel en vlug klaar
Gepost door Solo op 17 juli 2015 om 15u16
Inderdaad, dinapers, dit is een lekker en snel receptje! :)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?