use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Italiaanse salade met granaatappel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Italiaanse salade met granaatappel

Italiaanse salade met granaatappel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 golden appelen
  • 60 g rijpe caciocavallo (Italiaanse kaassoort)
  • 4 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 80 g gerookte pancettaham in sneetjes
  • 40 g noten
  • 150 g gemengde sla
  • 2 el granaatappel zaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de appels en verwijder het klokhuis. Snijd ze in fijne schijfjes. Snijd de caciocavallo (of een andere harde kaassoort) in bijna doorzichtige schijfjes.
  2. Doe de appelschijfjes met de olijfolie, het citroensap, zout en versgemalen peper in een kom.
  3. Laat de pancetta in een hete pan met antikleeflaag aan beide kanten krokant bruin bakken. Haal ze uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  4. Meng de noten en de sla voorzichtig onder de appelen. Voeg de schijfjes kaas, de pancetta en de granaatappelzaadjes toe. Meng goed en verdeel over 4 borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.