use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Asperges met stijl

De asperge is al heel lang bekend, de Egyptenaren aten het al 5000 tot 6000 jaar geleden !

Er zijn 2 soorten asperges. Witte asperges die in hoge bedden in de aarde groeien (belangrijk om verkleuring te voorkomen) en groene asperges die boven de aarde groeien.

De asperge is al heel lang bekend, de Egyptenaren aten het al 5000 tot 6000 jaar geleden !

Er zijn 2 soorten asperges. Witte asperges die in hoge bedden in de aarde groeien (belangrijk om verkleuring te voorkomen) en groene asperges die boven de aarde groeien.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Asperges met stijl
  • 2 bussels grote witte asperges
  • enkele eetlepels extra vergine olijfolie
  • gemengde sla voor 4 personen
  • 3 eetlepels slaolie
  • 3 eetlepels water
  • 1 zakje Knorr Salad Mix met Ui-Tuinkruiden
  1. Kook de asperges al dente in gezouten water.
  2. Wentel ze daarna even in olijfolie en rooster ze kort op een hete grill.
  3. Spoel de gemengde sla dep droog.
  4. Voor de vinaigrette roer je de slaolie en het water goed om met de Knorr Salad Mix.
  5. Op grote borden schik je de asperges en de sla die je besprenkelt met de vinaigrette.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.