Alaska Pollakfilet met roulade van spinazie in witte wijnsaus

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof de uien in de helft van de Solo, bevochtig met de witte wijn en laat inkoken tot de helft.
  2. Bevochtig met de Solo Crèmefine Licht, laat inkoken tot sausdikte en smaak af met peper en zout.
  3. Was de spinaziebladeren en kook gaar tussen 2 schuimspanen, verfris de bladeren en leg ze open.
  4. Snijd de prei in kleine ringen.
  5. Stoof de look aan in de rest van de Solo en voeg de prei toe.
  6. Vul de spinazie op met het mengsel van prei en look, plooi dit dicht en maak een ronde vorm. Schik op een ovenplaat en plaats in de oven.
  7. Bak de Pollakfilet in een nootje Solo of stoom hem.
  8. Snij de filet in stukken van 3 cm en leg deze bovenop de spinazie.
  9. Nappeer de witte wijnsaus rond de spinaziekring. Versier met de korianderpluksels.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?