Ingrediënten voor 2 personen
- 400 g Alaska Pollakfilets
- 350 g spinazie
-
- 0.5 fles witte wijn
-
7 dl Solo Crèmefine Licht
- Zout
- pluksels koriander
- 3 stoofprei
- 4 teentjes look
- 3 uien
- peper
- 1 scheutje Bertolli extra Vergine
Bereidingswijze
- Stoof de uien in de helft van de Solo, bevochtig met de witte wijn en laat inkoken tot de helft.
- Bevochtig met de Solo Crèmefine Licht, laat inkoken tot sausdikte en smaak af met peper en zout.
- Was de spinaziebladeren en kook gaar tussen 2 schuimspanen, verfris de bladeren en leg ze open.
- Snijd de prei in kleine ringen.
- Stoof de look aan in de rest van de Solo en voeg de prei toe.
- Vul de spinazie op met het mengsel van prei en look, plooi dit dicht en maak een ronde vorm. Schik op een ovenplaat en plaats in de oven.
- Bak de Pollakfilet in een nootje Solo of stoom hem.
- Snij de filet in stukken van 3 cm en leg deze bovenop de spinazie.
- Nappeer de witte wijnsaus rond de spinaziekring. Versier met de korianderpluksels.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?