Aardbeien met chocolade

23 (23)
67 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de chocolade en de Solo Vloeibaar in een kom.
  2. Laat 2 minuten smelten in de microgolfoven (750 W). Controleer met een spatel of er geen harde stukjes meer overblijven en meng goed om luchtbellen te verwijderen.
  3. Plaats een blok of bol in piepschuim op het bakpapier.
  4. Breng de houten prikkers aan.
  5. Neem een aardbei bij het steeltje en dompel haar voor 3/4 in de chocolade. Schud er de overtollige chocolade zachtjes af.
  6. Prik de aardbei met de punt naar beneden op een houten prikker op de bol, zodat ze gelijkmatig kunnen drogen.
  7. Laat afkoelen tot de chocolade hard is (ongeveer 1 uur).
  8. Schik de aardbeien op een dienschaal en garneer met wat muntblaadjes.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door Bernetie op 29 juli 2014 om 22u27

Echt prachtig en heerlijk...

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?