Recept 05 (0 stemmen)

Aardappelen met chorizo

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en kook ze ‘bijna gaar’. De tijd is afhankelijk van het soort aardappelen, dus tussentijds een paar keertjes controleren.
  2. Giet de aardappelen af en spoel ze na met koud water.
  3. Snijd de aardappelen in stukjes.
  4. Verhit wat boter in een pan en bak de aardappelen goudbruin.
  5. Snijd een stukje van de chorizo worst af en snijd deze in plakjes, halveer de plakjes.
  6. Hoeveel chorizo worst u wenst is geheel aan u, hoe meer worst hoe pittiger en zouter de aardappelen worden.
  7. Voeg ongeveer 2-3 minuten voor het einde van de aardappelbaktijd de worstplakjes toe aan de aardappelen en bak deze mee.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie