Recept 05 (0 stemmen)

Aardappelen gevuld met chili con carne

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Spoel de aardappelen en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de aardappelen 1 uur in een hete oven van 210°C.
  2. Voor de chili: bak het quorngehakt in de olie met de i en de paprika. Voeg de geperste knoflook toe en vervolgens de kruiden, de tomatenpuree, de bouillon en peper en zout naar smaak. Roer alles door elkaar, zet het deksel op de pot en laat 30 min sudderen op een laag vuur, de saus moet vrij dik zijn.
  3. Spoel de bonen af en doe ze in de pot en laat nog 5 min garen zonder deksel op een matig vuur.
  4. Maak een inkeping in de aardappel vl ze met de chili en bestrooi met kaas

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Chris D_1 op 31 maart 2011 om 09u17

Klinkt goed, maar ik zou het eerder "Chili sin carne" noemen ;-) Dit zou ook erg lekker zijn met geraspte belegen cheddar erop, ter vervanging van de gruyère...

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie