In de top 10 van Belgische bakklassiekers staan wafels nog altijd hoog genoteerd. De Brusselse en Luikse wafel proberen er elkaar de loef af te steken. Een ware nek-aan-nek race die altijd onbeslist blijft, want ze zijn allebei enorm geliefd bij de Belgische liefhebber van zoets. De Luikse wafel eten we liefst versgebakken en warm. Zo kunnen we optimaal genieten van de gesmolten, licht gekarameliseerde parelsuiker. De échte fan heeft er zelfs een brandwond op de lippen voor over. Brusselse wafels pimpen we graag met heerlijke toppings, van poedersuiker tot vers fruit, warme chocoladesaus en vanille-ijs. Al jarenlang een echt succesnummer in tea rooms.

Krijg je vrienden of familie op bezoek? Dan zijn wafels een origineel vieruurtje. Je kan ze makkelijk vooraf bakken en net voor het opdienen kort opwarmen in je wafelijzer. Wil je wafels eens als luxedessert serveren? Schep er dan een heerlijk bolletje niet-alledaags ijs bij: Rum & Rozijnen, Caramel met fleur de sel of Banaan-Chocolade. Succes gegarandeerd!