Om gevarieerd te eten, is het fijn om regelmatig nieuwe recepten te ontdekken. Zo wordt het elke dag een klein beetje feest aan tafel! Solo heeft speciaal voor u een website boordevol lekkere recepten. Hier kunt u kiezen uit honderden verschillende recepten , gaande van kleine hapjes en soepen tot hoofdgerechten en desserts. De website laat u toe om zo gericht mogelijk te zoeken. Zo kunt u opteren voor recepten die goedkoop, snel of feestelijk zijn. Daarnaast kan de zoekopdracht verfijnd worden aan de hand van de bereidingstijd, het seizoen, de gelegenheid, de hoofdingrediënten… Kortom, met de Solo zoekfunctie vindt u de recepten geheel op uw maat en naar uw persoonlijke smaak.

Recepten met Solo vloeibaar

Op zoek naar recepten met Solo vloeibaar? Die vindt u in overvloed op de website! Solo vloeibaar combineert de volle smaak van Solo met het gemak van vloeibare margarine. Solo vloeibaar is gemakkelijk te doseren en spat bovendien niet. Onder de recepten met Solo vloeibaar kunt u bijvoorbeeld fettucini met garnalen vinden. Op slechts een half uurtje tijd is dit lekkere gerecht klaar. Bovendien is dit een heel makkelijk klaar te maken gerecht. Andere recepten met Solo vloeibaar zijn onder andere: kip in de oven met aardappelen en courgette, scampi’s met knoflook, quiche met brocolli, champignons en spek, chocolademoelleux en meer.

Heerlijke recepten insturen en uitproberen

Weet u nooit goed wat antwoorden op de vraag ‘wat eten we vandaag ’? Dan heeft u vast en zeker nood aan nieuwe recepten! Als u graag geregeld nieuwe recepten uitprobeert, moet u zeker eens een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u tal van recepten, er is altijd wel eentje te vinden dat aansluit bij uw wensen: voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, soep, hapje… Heeft u zelf recepten die u graag met andere mensen wilt delen? Dan kunt u deze insturen en krijgt uw recept een plaatsje op de website van Solo! Zo kan heel Vlaanderen meegenieten van uw kookkunsten.