Artikel **** (34 stemmen)

Onthuld: hét geheim voor lekker gebak dat altijd lukt

Zin om te bakken? Meteen aan de slag!

Om er voor te zorgen dat je elk gebak met succes uit je oven tovert, hebben we voor jou hieronder een selectie van makkelijk-te-bakken recepten gemaakt. Ideaal om aan de slag te gaan met Solo Patisserie! En dat kan meteen, want deze speciale margarine hoef je niet vooraf te smelten. Hij is lekker zacht en laat zich makkelijk mengen tot een mooi glad beslag. En dat zorgt voor heerlijk luchtig en perfect goudgeel gebak, zoals deze amandelcake met peren : klaar om te bakken in amper 10 minuutjes!

Uiteraard kan je nog zoveel meer lekkers zelf bakken met Solo Patisserie. In het Solo Bakatelier vind je nog heel wat inspiratie en tal van handige baktips die ervoor zorgen dat je je vrienden en familie kunt trakteren op superlekker, zelfgemaakt gebak. Succes gegarandeerd!

 

Andere Solo-leden over dit artikel (73)

Gepost door femke2011 op 01 februari 2017 om 15u07

Bakken met solo patisserie is zoveel beter dan met gewone margarine , alle twijfel is bij mij dus weg ! Vanaf nu : enkel solo !

Gepost door Solo op 03 februari 2017 om 17u35

Wauw Femke2011, dit horen wij graag! Dan wensen wij jou nog veel bakplezier met onze Solo Patisserie ;) Groetjes, het Solo-team.

Laad meer reacties