Artikel ***** (2 stemmen)

Koken vanuit je koelkast is HOT!

  • 1 reactie
  • 5 keer bewaard
  • 21 444 keer bekeken

Met de nieuwe tool in je Solo-app wordt het nóg makkelijker om te koken met wat er nog in je koelkast ligt. Kijken, intikken, recept kiezen en koken!

We gooien met z’n allen te veel weg. En dat terwijl er nog zóveel lekkers te bedenken is met de restjes die nog te goed zijn om zomaar te zien verdwijnen in de vuilnisbak. Daarom bedacht Solo Open Kitchen een handige kooktool die je helpt om wat er nog in je koelkast ligt om te toveren tot een heerlijke maaltijd. No taste to waste!

Kooksuggesties in 1-2-3

Wil je de tool gebruiken via de site op je laptop? Of liever via de Solo- app op je tablet of je smartphone? Kan allemaal: jij kiest. Zo eenvoudig werkt het:

  1. Check je koelkast en je voorraadrek. Geef hier één voor één de ingrediënten in 
    die je nog in huis hebt.
  2. Klik op ‘enter’. Je krijg meteen onze persoonlijke selectie van recepten waarin jouw ingrediënten verwerkt zijn. Je ziet welke recepten je zo kan klaarmaken en voor welke je nog iets extra’s nodig hebt.
  3. Ga door de lijst van receptsuggesties en filter ze naar eigen smaak, zoals je gewoonlijk recepten zoekt op de Solo Open Kitchen.

Simpel, niet?

Zelf testen? Doén!

Razend benieuwd wat je bijvoorbeeld in een wip met tomaat, kip en wortel kan klaarmaken? Of wil je weten wat voor lekkers er allemaal in de combo aardappel, spek en ui zit?

Je ontdekt het hier!

Andere Solo-leden over dit artikel (1)

Gepost door bart vonk op 12 november 2017 om 10u15

koelkast koken niet zo leuk om mee te werken moet dan nog te veel produkten gaan bijhalen in de winkel dan kan ik evengoed anders lekkers meenemen als ik toch in de winkel ben