use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Varkenshaasje en bladspinazie met room
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Varkenshaasje en bladspinazie met room

Varkenshaasje en bladspinazie met room

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g Solo
  • 10 g gehakte peterselie
  • zout
  • 1 bakje waterkers
  • 2 varkenshaasjes
  • 300 g bladspinazie met room
  • 0.5 citroen
  • peper
  • 4 bladerdeeggebakjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Zaalmeestersboter bereiden: Solo vermengen met de gehakte peterselie, citroensap en kruid met peper en zout. Rol de Solo in nat boterpapier en bewaar koud.
  2. Snijd de varkenshaasjes in 2 nootjes per persoon.
  3. Was de waterkers. Verwarm de spinazie.
  4. Rooster het vlees.
  5. Warm de bladerdeeggebakjes op in de oven op180°.
  6. Vul het bladerdeeg met de spinazie en plaats deze links bovenaan op een bord.
  7. Schik de waterkers met schijfje zaalmeestersboter rechts op het bord.
  8. Plaats daaronder de geroosterde varkensnootjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.