hoofdgerecht
Varkenshaasje en bladspinazie met room
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 100 g Solo
- 10 g gehakte peterselie
- zout
- 1 bakje waterkers
- 2 varkenshaasjes
- 300 g bladspinazie met room
- 0.5 citroen
- peper
- 4 bladerdeeggebakjes
- Zaalmeestersboter bereiden: Solo vermengen met de gehakte peterselie, citroensap en kruid met peper en zout. Rol de Solo in nat boterpapier en bewaar koud.
- Snijd de varkenshaasjes in 2 nootjes per persoon.
- Was de waterkers. Verwarm de spinazie.
- Rooster het vlees.
- Warm de bladerdeeggebakjes op in de oven op180°.
- Vul het bladerdeeg met de spinazie en plaats deze links bovenaan op een bord.
- Schik de waterkers met schijfje zaalmeestersboter rechts op het bord.
- Plaats daaronder de geroosterde varkensnootjes.
