use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Zin in spaghetti carbonara met gerookt spek? Zet het in amper 10 minuutjes op tafel met dit eenvoudige recept. Je hebt maar 5 ingrediënten nodig!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 360 g spaghetti
  • 50 cl light room
  • 200 g gerookte spekreepjes
  • 1 eierdooier
  • 1 takje tijm

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de spaghetti beetgaar.
  2. Bak het spek zonder vetstof gaar in een anti-aanbakpan.
  3. Breng op smaak met de tijm en voeg de light room toe.
  4. Haal de pan van het vuur, roer er de dooier bij en voeg dan toe aan de pasta.
Dien je spaghetti carbonara met gerookt spek altijd meteen op: zo vermijd je dat je pasta verder blijft garen in de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.