use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Oostendse tong met tuinkerscrème
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Oostendse tong met tuinkerscrème

Oostendse tong met tuinkerscrème

Oostendse tong met tuinkerscrème

Oostendse tong met tuinkerscrème

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 bosjes tuinkers
  • 1 bokaal gevogeltefond
  • 25 cl light room
  • 1 preiwit
  • 2 wortels
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 2 tongfilets (elk ca. 500 g)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de tuinkers en laat goed uitlekken. Breng de gevogeltefond aan de kook en voeg de tuinkers toe. Laat drie minuten koken en mix vervolgens met een staafmixer. Zeef deze bereiding en laat vervolgens tot de helft inkoken. Voeg dan de light room toe, en kruid met zout en peper.
  2. Maak de groenten schoon. Snij alle groenten in staafjes en kook ze in kokend water gedurende 2 minuten. Giet af en laat afkoelen. Verhit de Solo in een hete pan en roerbak de groentjes kort. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Rol ondertussen de tongfilets op en prik er een tandenstoker in. Bak ze gaar in twee eetlepels Solo.
  4. Dresseer de saus op de borden en werk af met de tongrolletjes en groentjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.