use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lamsspiesjes met mango-muntsla
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lamsspiesjes met mango-muntsla

Lamsspiesjes met mango-muntsla

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g lamsgehakt
  • 1 bosje verse koriander
  • 1 chilipeper
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 tl komijnzaad
  • Voor de mango-muntsla:
  • 1 verse mango
  • 1 bosje verse munt
  • 1 tl limoensap
  • 0.5 chilipeper
  • 1 lente-uitje

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de lamsspiesjes: Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de koriander fijn. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snipper hem fijn. Pel het teentje knoflook en snipper fijn. Meng alle ingrediënten samen met je handen en vorm er kleine balletjes van. Rijg de balletjes aan satéstokjes en bak ze goudbruin en gaar in de oven (baktijd 15-20 minuten, afhankelijk van de grootte).
  2. Maak de mango-muntsla: Schil de mango, verwijder de steen en snijd de vrucht in fijne stukjes. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Snijd de chilipeper overlangs door, verwijder de zaadjes en snipper hem fijn. Snipper het lente-uitje fijn. Meng alle ingrediënten en werk af met het limoensap.
Dit gerecht is ook heerlijk op de BBQ!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.