use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kippenbillen in limoen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kippenbillen in limoen

Kippenbillen in limoen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 kippenbillen
  • 1 Knorr Bouillonketeltje kip
  • 2 limoenen
  • 1 eetlepel scherpe mosterd
  • 1 rood chilipepertje zonder pitjes
  • Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Rasp de limoenen en pers ze uit. Verwarm het limoensap in 500 ml water en doe er de bouillon bij. Laat afkoelen. Roer de limoenrasp, mosterd en het fijn gesneden chilipepertje door de bouillon en
  2. overgiet er de kippenbillen mee. Laat tenminste 1 uur marineren maar je kan dit ook een hele dag in de marinade laten staan.
Bereiding
  1. Neem de kippenbillen uit de marinade en dep ze droog. Bak ze rondom
  2. aan in Solo, doe het deksel op de pan en laat de kippenbouten garen in ongeveer 30 minuten. Bedruip af en toe met wat van de marinade zodat de kip niet uitdroogt.
Serveer met gebakken krielaardappeltjes en een frisse groene salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.