Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Schik de kalkoenvleugels in een lage schotel en giet er de balsamicoazijn, de kippenbouillon en het sinaasappelsap over. Voeg de suiker en 1 fijngesnipperd teentje look toe en laat het geheel 10 minuten marineren.
Giet de couscous in een schotel en giet er 0.5 l kokend water over, dek af met plasticfolie en laat 5 minuten zwellen.
Bak de courgettereepjes in de Solo en voeg de rest van de look toe als de reepjes gebakken zijn.
Bak nog enkele minuten door en meng daarna de couscous met de courgettes.
Haal de kalkoenvleugels uit de marinade , bak ze in een niet te hete pan gedurende 3 tot 4 minuten.
Kruid met peper en zout. Giet er de marinade over en laat sudderen tot de kalkoenvleugels gaar zijn en de marinade aangedikt is.
Schik de vleugels op de couscous, werk af met de verse tijm en dien op.