use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Herfststoofpotje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Herfststoofpotje

Herfststoofpotje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur 30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 aardappelen
  • 1 blaadje laurier
  • 1 flesje donker bier (bv. Leffe)
  • 250 g gezouten spek, in stukjes
  • 5 jeneverbessen
  • 2 blokjes Knorr Finesse Bouillon Vlees, verkruimeld
  • peper
  • 400 g rundvlees, in blokjes
  • 8 sjalotten
  • 250 g spruitjes
  • 1 l water
  • 2 wortelen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Neem een grote stevige (gietijzeren) kookpot en bak het spek goudbruin.
  2. Haal het uit de pot en zet even apart.
  3. Bak het rundvlees in het spekvet aan alle kanten mooi bruin. Kruid met de bouillonblokjes en laat even meebakken. Blus met het water en laat een 1/2 uurtjes sudderen.
  4. Doe alle kruiden en groenten in de pot en schenk het bier erover.
  5. Laat nog 1 uurtjes zachtjes sudderen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.