use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Boerenkool met Hüttenkäse en piccalilly
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Boerenkool met Hüttenkäse en piccalilly

Boerenkool met Hüttenkäse en piccalilly

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg aardappels
  • 1.5 kg gesneden boerenkool
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 uien
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 4 el piccalilly
  • 1 pot (ca. 400 g) Hüttenkäse

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappels, snijd ze in vieren en kook ze in een laagje water in ca. 20 minuten gaar.
  2. Kook in een andere pan de boerenkool in een laagje water in ca. 20 minuten gaar.
  3. Pel ondertussen de knoflook en de ui en hak ze fijn.
  4. Verhit de Solo Vloeibaar in een pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de ui 3 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut.
  5. Giet de aardappels en boerenkool af en stamp ze samen fijn. Roer het ui-knoflookmengsel, de Hüttenkäse en de piccalilly erdoor. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  6. Schep de stamppot op 4 borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.