use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
plat principal

Steak aux trois poivres et champignons

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Steak aux trois poivres et champignons
  • 1 pot de fromage frais au poivre
  • 600 g de steak
  • 4 cuillères à soupe de Solo Liquide
  • sel
  • poivre
  • 250 g de champignons coupés en 4
  1. Saisissez la viande avec la Solo.
  2. Faites cuire les champignons dans un poêlon.
  3. Faites fondre le fromage avec les champignons cuits.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.