use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
dessert

Rouleaux de fromage aux abricots

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • Temps de préparation5 min
  • PortionsPortions 8
recipe image Rouleaux de fromage aux abricots
  • 100 g d'abricots secs
  • 80 g de sucre
  • 8 feuilles de brick
  • Solo Liquide
  • sucre en poudre
  • 400 g de fromage frais
  1. Hachez les abricots et mélangez-les au sucre et au fromage.
  2. Répartissez en 8 portions puis posez-les sur les feuilles de brick.
  3. Roulez-les comme des loempias.
  4. Enduisez-les de Solo Liquide et enfournez-les à 180 °C.
  5. aissez les feuilles de brick dorer, saupoudrez de sucre et servez.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.