use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
plat principal

Gratin de chicons et jambon

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson15 min
  • Temps de préparation10 min
  • PortionsPortions 4
bon marché
plat principal
belge
recipe image Gratin de chicons et jambon
  • 1.5 dl bouillon de légumes
  • 1 pot de fromage frais aux herbes
  • Solo
  • 8 chicons cuits moyens
  • 8 tranches de jambon cru
  • 150 g de fromage râpé
  1. Enrouler le jambon autour des chicons cuits.
  2. Disposer-les dans un plat à gratin enduit de Solo.
  3. Faire fondre le fromages dans le bouillon de légumes, et le verser sur les chicons.
  4. Ajouter le fromage râpé.
  5. Faites gratiner dans un four préchauffé à 200°.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.