use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Coupe Autumn Delight
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Coupe Autumn Delight

Coupe Autumn Delight

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson
    10 min
  • Portions
    Portions 4

ingrédients

  • 100 ml de sauce au chocolat
  • 4 boules de Carte d'Or Vanille
  • 4 boules de Carte d'Or Noisette
  • 4 boules de Carte d'Or Café
  • 24 noisettes hachées
  • 1 c. à s. de chocolat blanc râpé

Directives nutritionnelles (par portion)

clause de non-responsabilité

etapes de préparation

  1. Faites chauffer la sauce au chocolat. Ajoutez-y éventuellement une petite goutte d'essence de café.
  2. Disposez les boules de glace dans une assiette creuse. Versez la sauce au chocolat sur la glace.
  3. Répartissez les noisettes sur la glace et décorez le tout de chocolat blanc râpé.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.