use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Pasta met tonijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Pasta met tonijn
  • 2 eetlepels Solo
  • 6 eetlepels light room
  • 150 g tonijn in eigen nat
  • 250 g kleine pasta
  • laurierpoeder
  • 1 blokje vis of zeevruchtenbouillon
  • zout
  • 1 ui
  • 300 g garnalen
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • peper
  1. Stoof de ui in de Solo aan en voeg er de tomatenpuree en de light room bij.
  2. Laat de tonijn uitlekken en snipper grof.
  3. Voeg de tonijn en de garnalen bij de saus en laat op een zacht vuur opwarmen zonder te koken.
  4. Breng op smaak met peper en laurier.
  5. Kook de pasta beetgaar in de bouillon en giet af.
  6. Meng de pasta met de saus en dien goed warm op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.