use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Filogebakje met mango en mangosorbet
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Filogebakje met mango en mangosorbet

Filogebakje met mango en mangosorbet

Dit nagerecht is ideaal voor feesten !

Je hebt er wat meer werk aan maar het is niet duur en heerlijk lekker...

Dit nagerecht is ideaal voor feesten !

Je hebt er wat meer werk aan maar het is niet duur en heerlijk lekker...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 2 rijpe mango's
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 ei
  • 2 dl frambozensaus
  • 2 eetlepels tafelsuiker
  • Carte d'Or Sorbet Mango

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Schil de mango's en snij er langs 4 kanten een zo dik mogelijk stuk af.
  2. Snij dit stuk in schijfjes van ongeveer 2 millimeter.
  3. Leg het bladerdeeg op een met bloem bestoven werkvlak en snij er 4 gelijke cirkels uit.
  4. Leg de cirkels omgekeerd op een ovenplaat en strijk ze in met een losgeklopt ei.
  5. Verdeel de mangostukjes over het bladerdeeg en strooi er de suiker over.
  6. Bak dit een 20-tal minuten in een oven van 200°C.
  7. Serveer het filogebakjewarm met een lepel frambozensaus en een bolletje mangosorbet.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.