Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Smelt de Solo en de suiker in een steelpan; dit zal ongeveer 5 à 10 minuutjes duren.
Haal de pan van het vuur. Voeg het cacaopoeder toe en meng het geheel goed.
Laat het mengsel een beetje afkoelen. Voeg vervolgens de eieren toe en meng het geheel nog eens goed.
Breek ten slotte de koekjes in kleine stukjes. Voeg ze samen met de noten toe aan het mengsel.
Rol wat huishoudfolie uit op een plateau of schaal. Giet het mengsel op de folie. Rol de folie op in een dikke worst die je vervolgens 2 uur laat afkoelen in de koelkast. Zo krijgt het beslag de tijd om op te stijven. Haal de cake uit de folie, werk af met poedersuiker en snijd de rol in plakken. Serveer de cake koud.
Dit recept bevat rauwe eieren en is daarom niet geschikt voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en personen met een verzwakt immuunsysteem. We raden je aan gepasteuriseerde eieren te gebruiken. Die zijn wel veilig.