hoofdgerecht
Buideltje van brikdeeg met appel en kalfszwezerik
Geef score
Kooktijd6 min
Voorbereiding
Porties

- 400 g kalfszwezerik
- 6 eetlepels Solo Vloeibaar
- 2 appels
- 8 vellen brikdeeg
- bieslook
- 1 dl Bertolli extra Vergine
- 4 eetlepels ciderazijn
- peper
- 400 g jonge blaadjes spinazie
- Kook de kalfszwezeriken beetgaar in water, laat ze uitlekken en afkoelen.
- Verdeel in 4 porties.
- Schil en ontpit de appel.
- Leg het brikdeeg op het werkvlak en schik er de appelen en de kalfszwezeriken op.
- Bind ze op met de bieslook.
- Smeer ze in met de Solo Vloeibaar en schuif ze 6 minuten in een op 160° C voorverwarmde oven.
- Warm de olijfolie met de azijn en laat er de spinazie kort in stoven.
- Schik de spinazie op de borden.
- Breng op smaak met peper en schik op ieder een buideltje.
