use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bananenpannenkoekjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoekjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 75 gram Maizena Plus
  • 175 gram bloem
  • 4 eieren
  • 2 el olie
  • 600 ml melk
  • 4 rijpe bananen
  • Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de Maizena Plus en de bloem in een diepe kom. Maak een holte in het mengsel en breek er de eieren in. Voeg de olie en een snuifje zout toe. Klop met een garde terwijl je de melk beetje bij beetje toevoegt tot je een glad beslag krijgt.
  2. Plet de rijpe bananen met een vork en meng de puree onder het beslag.
  3. Laat een kneepje Solo Vloeibaar smelten in een pan. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en laat op een matig vuur bakken. Maak de randen los en draai de pannenkoek om.
  4. Bestrooi met poedersuiker, vouw dubbel en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.