Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Kook de rijstnoedels klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes en snijd de scampi overlangs (vewijder indien nodig het donkere darmkanaaltje). Kluts de eieren los met een scheutje sojasaus.
Maak de saus: breng de suiker met de vissaus en het limoensap aan de kook en laat afkoelen. Snipper de chilipeper, gember en knoflook. Schil de wortelen en snijd ze in dunne reepjes.
Maak de bouillon: hak het citroengras fijn en breng met de wortelen aan de kook in een bodempje water. Meng er de pindakaas en kerriepasta door. Hak de pindanoten in stukjes en snijd de lente-uitjes in reepjes. Hak de blaadjes koriander grof.
Verhit een wok en doe er een eetlepel Solo vloeibaar in. Roerbak de kipreepjes met de chili, gember en knoflook en voeg de scampi toe. Doe er de saus bij en voeg de bouillon en de eieren toe.
Voeg de rijstnoedels toe, schep alles goed door en werk af met de pindanoten, de lente-ui en de koriander.