use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauw op de wijze van Phen Souralaysak
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauw op de wijze van Phen Souralaysak

Kabeljauw op de wijze van Phen Souralaysak

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 limoenen
  • 4 eetlepels Solo
  • 2 eetlepels witte azijn
  • 1 eetlepel kristalsuiker
  • 1 boeketje verse koriander
  • 700 g kabeljauw moten
  • 1 stukje gember
  • 2 teentjes fijngehakte look
  • 2 eetlepels sojasaus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gemberwortel en versgeperst limoensap.
  2. Laat het geheel 15 tot 20 minuten koken in de snelkookpan.
  3. Sausbereiding (5 minuten voor de vis gaar is): Giet 4 eetlepels Solo in de wok. Voeg de knoflook toe zodra de Solo warm is en laat ze lichtjes goudbruin bakken.
  4. Voeg 2 eetlepels witte azijn, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel kristalsuiker toe.
  5. Meng het geheel goed en laat even sudderen.
  6. Giet de kabeljauwfilets af, schik ze op de borden en overgiet met de saus.
  7. Bestrooi met grofgesneden verse koriander en versier met schijfjes limoen. Dien op met rijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.